De redding voor uw kamerplant

Veel mensen hebben moeite om planten in goede conditie te houden. Het grootste probleem is het watergeven,  want hoe vaak en hoeveel water geef je een plant? Met de nieuw ontwikkelde Cavmipot wordt dat probleem in één keer opgelost. Zo geniet je, ook zonder groene vingers, optimaal van planten binnen en buiten op balkon en terras!

Slim systeem

De Cavmipot is een volautomatisch watergeefsysteem en bestaat uit een binnen- en buitenpot. Door het unieke systeem voorziet de plant zichzelf van de juiste hoeveelheid water. In de binnenpot zet je (zonder kwekerspotje) de kamerplant met wortelkluit. Vervolgens plaats je de binnenpot met plant in de buitenpot. Hierin zit het waterreservoir. Vul deze met schoon water en lonten zuigen het water op naar de wortelkluit zodat planten altijd de juiste hoeveelheid vocht krijgen; nooit te veel en nooit te weinig. De handige hydrometer geeft aan wanneer het waterreservoir bijgevuld dient te worden. In de praktijk komt dit, afhankelijk van het soort plant, neer op eens per drie à vier weken! De Cavmipot is mede ontwikkeld en getest door TNO, Fytagoras Plant Science en WUR.

In plaats van een bloemstuk, dat maar enkele dagen mooi blijft, is de Cavmipot een geweldig kado-artikel en/of relatiegeschenk.

U kunt de pot naar eigen wens oppimpen, bijvoorbeeld door middel van een mooie foto van uw bedrijf. Zo krijgt de pot een uitstraling die blijvend indruk zal maken op de ontvanger.(zie bijlage foto)

Kijk voor een kort instructiefilmpje op de website www.cavmihydramatix.nl

Zou de cavmi-pot iets zijn als cado-prijs? Of ziet u nog andere mogelijkheden hierin

De cavmi-pot opbrengst hiervan gaat naar het ontwikkelen van milieu vriendelijke landbouw machines die ook goed zijn voor het milieu ,klimaat en de benutting van stikstof uitstoot voor bemesting van het gewas.  Zie ook www.antoonvanmullekom.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *